Heei!

 

Jeg har blogga på denne bloggen ca et halv år no, skulle gjerne fortsatt, men jeg har laga meg en ny blogg, photolo.blogg.no. En av grunnene er fordi PC'en min skal formateres, og da begynner jeg "på nytt" som PC'enx)) Også har jeg gått litt lei v mimlie;D Pmehehe^^ Håper de som leser denne bloggen fortsetter å følge eg på photolo.blogg.no;))


Haha, hallax))

 

Følg meg♥

 

 
Heei!

 

Som de fleste faste lesere vet så har ikke jeg passordet til PCn min! Så derfor lurer jeg på om det er noen som vil blogge for meg nå litt fremover? Hvor lenge, det kan vi bli enige om;D Send meg melding på facebook(Emilie Modalen) eller på bloggen;) Om du ikke har blogg eller facebook så kan du kommentere på dette innlegget også finner vi ut noe derfra, høres det greit ut? ;))

Sier bare takk på forhånd jeg, om det er noen som er villig til å hjelpe meg :) 


Sorry at jeg bruker gamle bilder! Men må bare bruke bilder fra arkivet siden jeg ikke blogger på min egen PC;))
Heeja!

 

Jo altså, jeg sparer til speilrefleks, maby iPhone, men da trenger jeg jo penger for å kunne kjøpe det. Så da lurte jeg liksom bare på om noen hadde forslag til hvor jeg kan tjene penger? I need them!! Moneys.. Hahaåkay?! Så bare kommernterkommenterkommenter!!;DDD


Tok bare et random bilde fra arkiv siden jeg ikke er på min egen PC nå :))
Heei!

 

Ja, var bare på sigtsing på youtube, og kom over en video som hørte til en nettside drevet av to menn kaldt "youtube.com / theslowmoguys". Og men neavnet skjønner dere sikkert hva den handler om x33 De filmer ALT mulig ov viser det i sakte film xDD Drit gøy å se hvordan en tryne moses når en ball treffes fra siden x333 Hahaha, burde virkelig skjekke dem ut!! Haha x)) Du kommer inn på siden ---> HER!  <---

Noen videoer; 

De gjør andre ting som å kaste hammer inni en TV, filma en katt som hopper ned fra et tre, eksplodert flasker men værske inni, og MYE annet! ;DD Sonn serr, de gjør ALT for den nettsiden x)) Om du vil se mer...Du vet hvor du finner dem ;))
Hei!

 

Dette innlegget her skriver jeg som det kommer, så sorry om det er mye rot i alt Har prøvd å få det til så bra som mulig, men kan godt hende det er litt forvirrende. Bildene ble i veldig ujevn størrelse, og ikke spørr hvorfor. Jeg vet ikke! Det er et personlig innlegg, men jeg velger å dele det. Nevner ingen navn, men jeg er sikker på at noen vil kjenne seg igjen. Du kan gjerne dele dette innlegget også om du vil:)

 

Jeg bodde i Trondheim helt til andreklasse. Sommeren før tredje flyttet jeg til Røros. En fin plass, med mange fine folk. Jeg savnet jo selvfølgelig vennene mine i Trondheim. Men var klar for noe nytt! Jeg begynte på skolen her, den første uka, kansje to, var kjempefine. Likte meg godt. Men det var nok bare fordi jeg var ny, folk var intereserte. Så begynte jeg å isolere meg sammen med ei jente. Vi så aldri rundt oss, vi var sammen hele tiden, bare vi.

Etterhvert så opnet jeg meg mer. Så meg omkring, og la merke til at det faktisk var andre rundt meg. Det var da det hele begynte, i fjerdeklasse. Folk begynte å se ned på meg. Folk i klassen. Jeg ble slengt dritt på. Folk kaldte meg hemma, de sa jeg sprand stygt. Jeg har cerebrals parese i den ene foten. Ikke mye, men den foten jeg har det i, er 1 cm kortere enn den andre. Derfor sprang je ikke helt normal. Folk sa jeg hadde dårlig kondis fordi jeg ble fort sliten på turer med klassen, men jeg kan ikke noe for sykdommen min..Ble også kaldt ting som stygg, idiot, dum, feit, tuling, jeg ble bedt om å gå mange ganger fordi jeg var for dum, stygg for å kunne bli med å leke.


1. klassebildet.

Etterhvert ble det værre. Jeg ble puffa borti, dytta, slått. Plutselig kjente jeg at jeg bare ville tilbake til Trondheim. Men det kunne jeg ikke, det var det ikke mange muligheter for. Selv om pappa bor der, men det var så mye stress, jeg ville ikke flytte fra min beste vennine, og rommet mitt. Det romment jeg ofte satt innepå å skrek. Hver kvelt jeg la meg, hver gang jeg gikk hjem fra skolen, så skrek jeg. Det ble såppas mye ertin at det kan bli kaldt rett mobbing. I flere år foregikk det!

Det var også ofte at tingene min ble gjemt bort, så jeg ikke fant dem igjen. Jeg sa fra til læreren om alt, men h*n kunne jo ikke hjelpe meg. Ja, h*n gjorde så godt h*n kunne, men det var ikke godt nok. Hvem kan stoppe en mobber. Eller, en, det var mange, omtrent alle. Og hvorfor akkuratt meg. Eller, mange grunner kunne det vært til det. Jeg hadde en sykdom som var ukjent for dem, jeg gjorde ikke mer enn å gre håret om morgenen, jeg gikk i klær som slettes ikke passet med hverandre. Jeg hadde og har en forferdelig lys stemme. Og den er det ikke mange som liker å høre på, ikke jeg heller. Jeg prøvde å unngå å rope, og jeg prøvde å holde stemmetonen mørkere. Selvfølgelig går jo ikke det til en viss tid. Men jeg prøvde. 


The reason why no one liked me..

I femte-sjette klasse ble jeg kjent med ei jente, ikke veldig, men kjent. Hun var pen, hadde en fin stil, mange venner, populær, forbilde nermest. Hun var alt jeg ikke var, men ønsket å være. Jeg gikk hele tiden å tengte "Jeg skulle ønske jeg en dag ble som henne", men jeg viste det aldri ville skje. Tengte på henne, så mye på henne, og klarte ikke kaste fra meg tankene om å bli som henne. Plutselig en morgen gikk jeg gjennom kles skapet. Ikke de buksene og de genserne jeg brukte å ha på meg, men klær som passet sammen. Jeg begynte å sette panneluggen i spenne eller ha håret i hestehale. En forbedring, trinn 1 til trinn 2. Det hjalp litt, men ikke mye. Og det meste fortsatte.

Jeg trivdes virkeli ikke, ville bare bort et sted, bort fra klassen, bort fra hele Røros.. Men jeg var og er glad i vennina mi, hun stilte opp for meg de fleste gangene jeg hadde det vanskelig, og jeg ville fortsette å bo her.

Dagene gikk, noen bedre enn andre. Men senere i sjette ble jeg bedre venn med henne jeg så sånn opp til. Hun ga meg anbefalinger om ting. Og siden hun var så godt likt, kunne vel jeg også bli det om jeg var som henne. Derfor begynte jeg å bruke stramme jeans og større gensere og hettegensere. Da var jeg halvveis inn i fjortis stilen.

Dette hjal så mye, alt ble bedre. Ikke helt bra, men bedre. Ettehvert begynte jeg også med sminke. Foundation og maskara. Likte meg selv litt bedre da, men fortsatt hadde jeg så dårlig selvtillit etter alt som hadde skjedd.  Men jeg måtte jo klare å gå vidre. 


Smike<3

Plutselig var mange av de guttene som var med på å mobbe meg kjempesnille mot meg, mange var jo selvfølgelig fortsatt frekke. Men så langt ifra som de var før. Jeg smilte mye mer, var mye mer ute blant venner, og generelt folk. Selvtilliten min hadde økt, det var jo en posetiv endring det. Det negative var jo at den aldri ble høyere.

Jeg har alltid slitt med utseende, uvenner, familie, venner generelt, selvtilliten, gutter ikke minst. Tiltrekning har jeg aldri hatt noe serlig av, også det svekka veldig på selvtilliten. De fleste vennene mine hadde som oftest kjæreste eller guttebestevenner. Jeg kente noen gutter, og viste hvem dem var. Sånn ellers var det ikke stort mer. Og jeg, selvfølgelig, ble lett forelsket. Men alltid i noen jeg aldri ville hatt sjansen på.. Typisk når det først  likte meg, var ikke det en gutt jeg ikke likte.

 

Senere, skjedde det mer. Jeg ble bestevenn med den jenta jeg så opp til. Og jeg hadde faktisk kommet opp til henne. Jeg hadde hermet mye etter henne. Det er kansje ikke så posetift for henne, men alt ble å mye bedre sånn som jeg ble. Hettegensere, stramme jeans, bass boost sanger, rett hår, hårtopp, sminke og alt det der ble plutselig meg. Jeg var nesten helt inn i fjortis stilen. Jeg har også  hatt så lyst til å bleke håret etter at jeg forandra meg, men har ikke hatt penger eller fått lov. Og heller ikke til rettetang :/ Men jeg sparer og sparer og sparer.


Åhallah! Do e digg!<33

Men selv om jeg har forandret meg mye, så er ikke alt bra. Mange liker meg ikke fordi jeg herma etter den jenta, fordi jeg prater for mye, fordi jeg er stygg, fordi jeg er for mye på facebook, fordi jeg sminker meg, fordi jeg er "fjortis", fordi jeg klenger, og mye mer. Men mye av dette er jo ikke sant heller, jeg bare oppfattes sonn for mange. Jeg blir slengt dritt på enda, flest nye.

 

Innlegget ble ganske langt og som sagt ble bildene ganske rare, sorry that! Men ja, dette er på en måte det jeg har opplevd de fire årene jeg har bodd på Røros. Jeg kunne skrevet mer detaljert, men jeg synes det ble langt nok som det ble jeg :)) Poenget med dette innlegget var å vise hvordan man kan endre seg. Jeg er så glad for at jeg ble venn med den jenta!<3 Hadde jeg ikke blitt det så hadde ikke jeg vært som jeg er idag! :/

Til den jenta som jeg så opp til og som jeg VET kjenner seg igjen. Jeg beklager at jeg herma så fælt etter deg. Jeg håper ikke du synes det er irriterende, at jeg er wannabe deg elns, men jeg har fått det så mye bedre pga deg! Og det håper jeg virkelig du fårstår!! Det er derfor jeg hele tiden sier jeg ikke vil miste deg, at du betyr mye, og alt det der. Jeg mener det, men grunnen til at jeg er så glad i deg er fordi du har hjulpet meg vidre. Selv om du ikke har tengt over det, så har du hjulpet meg så langt framover at du aner ikke. Du har faktisk gitt meg et liv! Jeg er så glad i deg pusen!<3 Håper du tigir meg får å ha herma etter deg ;oo

Haha, føler meg så glad nå, nå som jeg på en måte har fått det ut.

Heii!

Nei, Emilie har ikke funnet ut passordet sitt på pcen enda heller! Hahah.. Men hun sendte meg noen bilder på mobilen i går, fra innkjøpet på den plassen hun er på, så ja;

Skulle også si ifra av Emilie at dette er kjøpt på salg på Cubus i Kuben kjøpesenter!

Topp: 99,-
Shorts: 49;-
Genser: 49,-
Maskara: 101,-


Også ville hun si ifra om at kvaliteten ble så dårlig siden bildene ble tatt med mobilen!


Synes? :-)

-Ingrid
Nei, Emilie har ikke funnet ut passordet på pcen sin enda..

Hei forresten :)

 

Her kommer svarene på spørsmålene

 

Har Emilie langt eller kort hår?
-Hun har halvlangt hår. Hun hadde veldig langt før hun måtte klippe vekk de slitte tuppene.

Blir Emilie lett forelsket?
-Ett ord; JA! ..Men hun er flink som kjæreste! Å det skal hun ha!

Har Emilie forandret seg mye?
-JA! Hun har endret både stilen, og interessene totalt! Nå har hun fått helt dilla på bass boost sanger, før gikk hun å nynna på sånne bibel sanger fra det kristne Soul Children koret hun gikk på. Nå bruker hun hettegensere og stramme dongeribukser, det så jeg henne ALDRI i før! Kunne nevnt tusen ting til, men ja, dere skjønner.

Hva gjør hun på fritiden?
-Hun synger, henger med venner, tar bilder, redigerer bilder, DANSER(!!), digger musikk, shopper, blogger, krangler med storebroren sin, SNAKKER! Hahah, osv.

Går hun på no' sport?
-Nei, det gjør hun ikke.

Hvordan ser drømmegutten ut for Emilie?
-Som Martin.

Er Emilie lengre enn deg, Ingrid?
-Ikke spør...-.- Jeg kommer alltid til å være den minste jeg! :')

Er Emilie veldig tynn, normal størrelse eller feit?
-Sjuuukt tynn!

Er Emilie sjenert eller utadvendt?
-Utadvent!

Ja, det var de eneste spørsmålene som ble sendt inn..
Emilie sendte meg noen bilder på mobilen idag fra innkjøpet fra den plassen hun er på nå, så jeg kommer sikkert til å blogge om det nå, eller i morgen.

DA LÆRTE DERE NOE NYTT OM EMILIE I DAG OGSÅ DA! :-)


Zzzzzøt Emilie


-Ingrid Agnete, www.blingi.blogg.no
Whalla!

Haha jaa, må vel blogge litt for Emilie da! Tenkte jeg kunne svare på noen spørsmål om henne, men da må dere sende inn noen først!

-Nei, seriøst, jeg kommer IKKE til å svare på sånne barnslige, stygge kommentarer fra en eller annen dum person med fritids som også gidder å gjemme seg bak anonyme navn, serisøt, grow up.

 

Sett igang! Spør om alt dere lurer på!! :-)

 Søøt, Emilie

Tenkte jeg egentlig skulle dele det derre kokkosbolle bilde ditt, men tok dette istedet, sniiill ingrid

 

Peace&love

- www.blingi.blogg.no , Ingrid Agnete.

(Emilie har ikke funnet ut passordet sitt enda heller..........)
Hei dere!

 

Det er ikke Emilie som blogger nå! Hun ba meg om å blogge for henne fordi hun har glemt av ny passordet sitt på pc'en sin! Tahaha.

Ja, selvfølgelig har jeg fått tillatelse av henne å blogge! Hun har jo et satans langt og vanskelig epostadresse, så den hadde jeg aldri greid å funnet ut uansett! ;-)

Det er meg, Ingrid Agnete fra www.blingi.blogg.no som blogger nå, helt til hun finner ut passordet sitt igjen! ;-) Forresten så skulle Emilie si ifra at video del2 kommer så fort hun får seg inn igjen på pcen! Haha..


*
Tok dette bildet jeg, Emilie! Kan ikke huske å ha sett dette før! :-)

Så ikke glem det da folkens, at jeg skal blogge ei lita stund til hun har fått tilbake passordet.. Lurer du på noe, så kan du sende en mld her på bloggen, eller kommentere!

Peace&Love

-Ingrid Agnete, www.blingi.blogg.no
Heeei!

 

Haha, det er en stund siden nå, men fikk bare veldig lyst til å ha outfit^_^ Hehe, skal jeg ha det oftere kansje? ;D Eller? Hehe, jeh, jeg blogger om det som faller meg inn jeg! Hehe, så lover jeg at videoen snart er ferdig! Eller, jeg lover i alle fall meg selv! Så fårhåpentligvis blir videoen ferdig idag, den er allerede spilt inn ;) Så da får vi se dah ;) Her kommer outfiten;


Hehe, sorry rotet :3

Haha, hallah!

Bukse fra nameit//Hettegenser fra Cubus//Singlett Cubus

Synes?

 

♥

Heeei!

 

På tirsdagen(?) så var Martin på besøk hos meg omtrent hele dagen. PS: For de som lurte på om jeg kunne legge ut bilde av han, nei, jeg har ikke bilde av han ;). Vi hoppa på trampolina, hadde alene hjemme PARTYYY med verdens BESTE anlegg EVER!!:DD Sorry, bli bare så JÆVLIG gira x)) Meneh, vi stakk på Milano å kjøpte pizza og tok med hjem! Vi skulle aaaldri kjøpt natchos pizzan!!!! Omg, magen min brann opp cx Haha! De va kjeeeempe kos!<3 //Ikke missfårstå!

 
Soolo! Cola e bedre..btw<3Okokokok, den her va STEEEERK!!

Haha, husker aaaaldri hva det heter! Men Martin stappa fire sånne inn i kjeften på en gang!!:ooo


Beste-beste-beste-beste-beste!!! Serr! De her e anlegg! Det eide!

No har je dratt te Hønefoss, og her skal jeg bli en-to uker. Kommer ikke til å få treffe Martin på leeeenge :/ <3

På onsdagen kom Ingrid (blingi) til meg. Vi hørte på musikk på anlegget, vi dansa ;D Haha, så dro vi hjem til mormora hennes, for hun har vist anlegg hun også (cx) Hehe, rett etter jeg var der så dro vi til Hønefoss! ;D

Vi dro halv 9 om kvelden, og kom hjem i halv 10 tiden om morgenen. Grunnen til at det tok så lang tid var fordi vi stoppa å sov ca 4 og en halv time på Gjøvik! ;D Haha, jeg var våken heeeele tiden mens vi kjørte, fordiiii bestemor ikke turte å kjøre helt alene midt på natta ;D Haha^^

Vi traff på syyykt masse dyr, så om du vil se dyr, så bør du kjøre om natta! Vi så til sammen, to harer, et ekkorn, to digre elger, en liten elg, en stor fugl, 10 000 nattsvermere, en utmagra liten stakkars revunge, et lite rådyr...Husker ikke om det var flere 0.o

Såeh, jah.. :p


Jah, dette ble så dårlig fordi det er nobilbildet! Jeg rakk ikke å ta kameraet ut av kamara veska, skru det på, også bytte fra video til bilde, og enedlig ta bilde, nåår elgen er borte :3 Mehe, men jah, dette var (som du ser) tiflig, rett etter at vi dro ca. Bilder fra "natt" har jeg ikke :/

 
Heei!

Får at det i det hele tatt skal bli neon "Del 2" i svar på spm runden så må jeg ha liiiitt flere, så hadde vært fint om noen ville komme med spm?! Trykk--> HER! <-- for å komme inn på innlegget der du kan kommentere ditt/dine spørsmål!! HUSK!; Det er fult mulig å legge igjen en kommentar altså!! ;D

 

Leser av bloggen min?


Mehehe^^ Takk!:D (Altså, om du svarer!) Da Hadde hef blitt glad!! ;D

 

Mimlie!:D


Sorry, men bildet er født lite^^ Ingrid, håper det er greit at jeg brukte dette bildet? 0.o

Kjeder meg litt om dagen sju, så da lager jeg sånne bilder med tekst på ^^ :DHeeei!

 

Jeg har fått en mellding av ei jente som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om de bloggene jeg leser. Så da kan jeg egentlig bare gjøre det! :D

Jeg leser;

 

Blingi; //Ingrid Agnete//

Ei pen jente som blogger når hun gidder og har til! Hun blogger for det meste om hverdagen sin, og det hun gjør. Om hun ikke har noe å blogge om en dag, så bare lar hun være å blogge den dagen. Hun er full av overaskelser, og en populær blogg. Dette er en blogg jeg er innom flere ganger om dagen, mest for å se om hun har blogget noe! :D


Terningkast: En sterk 6'er!

 

l0ve; //Erica//

Ei pen og aktiv blogger. Hun lager hverdags innlegg, og noen ganger mer innviklede og intresange innlegg. Hun legger ofte ut videoer, om det er innkjøp spm runde. Hun lager aldri innlegg med bilder. Hun lager alltid videoer der hun viser fra. Hun er på norges lista og har flere tusen lesere hver dag! Denne bloggen er jeg ikke innom hver dag, men er innom når jeg har tid..Da har det kommet to-tre nye innlegg, da er det morsommere å lese. Når det ikke bare er et kjedelig enkelt innlegg ;)


Terningkast: Kansje en 5'er?

 

Camillaalila;  //Camilla//

Bloggen camillaaila tilhører ei jente som er ganse pen, og ikke er redd for å si sin mening. Hun blogger om det hun gjør, og det er det liksom ingen som kan endre på..Hun er ikke redd for å si det hun merer på bloggen  sin. Hun bryr seg ikke om kommentarer som er frekke, de hindrer henne ikke mye. Denne bloggen tilhører atså en litt spesiell jente. Hun er tydelig vis playboy fan! Denne bloggen brukte jeg å være innom to-tre ganger om dagen, men så sa hun at hun slutta å blogge. Siden det har jeg vært innom kansje en gang i uka for å se om hun fortsetter.


Terningkast: Da hun blogget, kansje en sterk 5'er?

 

Mammatilmichelle; //Anna//

Dette er en blogg som tilhører ei jente på 16 år. Hun har ei datter på 1 år. Hun heter Michelle. Det hun blogger om er somregel hverdagen til henne og Michelle. Hun burde virkelig fortjent en plass lenger opp på norges lista. Hun får mye hjelp av moren sin med Michelle, men hun kan også si nei. Men det er Annes datter, og det er hennes ansvar! ;D Til å være alene mor, ser det ut som om hun klarer seg ganske fint! Jeg er inne på denne bloggen omtrent hver dag!Terningkast: Hun får en 6'er!

 

Dette er de fire beste bloggene jeg leser! De beste bloggene er blingi og mammatilmichelle! :D

Leser du du noen av de samme bloggene kansje? 


 


 

 

 

 
Heeei!
 
Endelig får jeg den ut på bloggen.. -_- Men jah...Denne ble ikke helt ferdig, for det er syykt sent, så jeg rakk rett og slett ikke resten.. :p Da håper jeg dere liker videoen! :D
 
Også må jeg bare si det at kyden suger!! Så den eneste måten å høre det på er å ha bra høttalere, bre head sett, eller bra ører.. :p
video:min film 4
//Sorry lyden ;oo
 
Jah, da kommer Del 2 mest sannsynlig imorgen! :D
 
-Synes?
 Heeei!

 

Fikk dessverre aldri begynt på svar på spm runde videoen idag. Det er fordi Knut(fetter'n min på 3år) ikke ville at jeg skulle gå fra han. Så jeg ble litt "tilbakeholdt" om du skjønner.. :p ;) Men begynte på den etter at han hadde lagt seg. Så nå lover jeg at den kommer snart! Helst i kveld, men mest sansynlig imorgen. For jeg begynner å klippe den nå :D


//De e ikke samme bildet som det forige jeg hadde ;)

Sorry at videoen ble forsinka :/
Heei!

 

Jah, som de fleste sikkert har lagt merke til..så gå det ikke ann å se det som står i sidebaren.. :p Også om man går inn på et innlegg, s¨synes liksom arkiv og alt det der, men profilbildet og det der jeg har skrevet om "meg" synes ikke..?

 
Sånn ser det ut om men trykker seg innpå et innlegg? 0.oOg sånn ser bloggen ut når man ser den helt vanlig etter å ha gått inn på den 0.o

Ingrid ( blingi.blogg.no ) har også nesten samme problemet, men hun har i det minste profil bildet sitt der. Dessverre får man ikke til å gå inn på arkiv på bloggen hennes, noe som går ann på min fordi jeg har meny over headeren 0.oNoen som kan noe om det her, og som vil hjelpe mej? 0.o


Heeei!

 

Jah, jeg har vært litt på ppizap.com! Der har jeg laga tre video-oppstarts bilder, men jeg vet ikke hvem av dem jeg skal bruke.. :p Hadde blitt glag om du la igjen en kommentar:D Mehe^^

Den første;


Denne var ganske lys og fin, likte den ganske godt...Menliksom, ble det kansje litt for mye? ;p

Den andre;


Denne var egentlig ganske fin den også, men fargene matcher kansje ikke så godt. Den var ganske enkel, og litt mindre "mye" enn den andre. Kanjse det ikke var så fine farger?

Den tredje;


Denne her matcha fargene bedre på, men jeg vet ikke. Mehe, litt mye striper, ikke så bra match med designet på bloggen kansje?

Jah, det er bare å sette igang å kommentere ;D For jeg tar imot alle forslag, enten om det er begge, den første, den andre, at jeg bør droppe begge å lage en dy eller kansje droppe hele video-starts bilde greia..? :D Si akkuratt hva du synes :D

//Sorry at bildene ble så små, de ble ikke større.. :pPpP
Heei!

 

Ha endelig ledningen til kameraet, så da pluss at jeg har fårr fler spørsmål så da kan jeg lage video, innlegget "Svar på spørsmålsrunden" vil bli sletta. For de som ikke skjønte hvorfor, så er det forrdi jeg lager video -_- Men jah, driver å lager videoen nå, så den kommer nok  til å komme i kveld eller imorgen. Som du vet  er det ikke bare-bare å redigere en video heller  ;D Haha, jah, litt på etteskudd menneh ^^ M1 jah, jeg driver i alle fall å lager videoen nå! :D


Mehe, pro fotograf sjuuuh^^


 
Heeei!

 

Jah, fant noen bilder fra da jeg gikk i 1.klasse. Serr..Itsje bra.. :p Faila på bildet, pluss at jeg var rar -_-Haha, så ikke bra ut xD

Jah, dette var Nidarvoll 1. klasse ;D Haha, men går ikke sammen med denne supre jengen lenger :/ Får nå går jeg med en enda suprere jeng på Røros!!:DD<33 Rekker ikke mere nå, natta<3


Har iiiiiikke forandra mej sjuuu^^
 
Heeei!

 

Jah, som jeg har skrevet tidligere har jeg vært på hytta te farmor. Der tok jeg egentlig syyyykt mange bilder....Man kan vel di at jeg tok "for mange". Farmor hadde glemt laderen til kameraet sitt (som selfølgelig var speilrefleks, noe jeg er gal etter...) hjemmer hos seg. Og jeg brukte opp strømmen på en dag til bare å fotografere ting. Så da ble det ikke så mange bilder av "meg" og bror min :p Memen, kan dele det jeg har ;D


Mehe, har på meg noe under hettegenseren altså! ;DKokosbolleeee♥

Tehe, mandagskos på hytta!♥

Namm!♥Soooooola skinner! ;DSå begynner det å segne litt...Så pøøøøøøøser det ned.... :p

Himmelen kl ni-ti om kvelden, husker ikke helt når.. :pJah, vannet, full zoom, ca to-tre om natta ;DFrokost ute i soolaaaa!♥Leeeika!♥♥

Åååååh, je har kosa meg!! :D Og no e de faktisk over 30 varmegrader og sooool ute, så noe ska je ut å sole mej ;D
Heeei!

 

Joaltså, har lagt ut ønske på headerplease.com for en stund siden. Har selvsagt ikke fått inn noen enda, men kansje noen vil legge inn en header eller to til meg?? ;D Det står litt mer om hvordan jeg vil at headeren skal være innpå der ;D Det er bare å søke på "EmilieMimlie" ;D Går ann å søke på "mimlie" også,  men da kommer det opp en sånn gammel profil jeg hadde også.. :p

Er fast leser av blingi.blogg.no, så denne idèn har jeg derfra;

Den fineste headeren jeg får inn skall jeg bruke, lage eget innlegg om headeren, deg som har laget den, og bloggen din ;D Da håper jeg du vil hjelpeee ;D

For å komme til mitt "ønske" lettere så klikk ---> HER! <---

Hehe, lag deg bruker på > headerplease.com <  Har du bruker på headerplease fraa før av kansje, i så fall, hva heter du?!? 

 
Heei! Er desverre fortsatt i Hønefoss :( Og nå har jeg iPad å blogge på.... Og det er ikk miin, nåeh, jeg blogger uten bilder nååh :p Menmen.. men med en gang jeg kommer hjem og får min egen PC skal je blogge med bilder ;D Tehe, fikk låne farmor sitt kamera da jeg var på hytta hennes ;) Jah, et-to bilder av meg, og resten er fotograferings bilder cx Menmen, får håpe det er ok??;D Snakkeees!<3

Heey!

 

Jah, jeg drar på hytta imorgen(Ei anna hytte enn den jeg var på sist) Denne gangen skal jeg dra til farmor. Da skal Marius bli med, og jeg håper virkelig vi klarer å ikke krangle xD (Marius er broren min, og vi går nesten ikke en dag uten å krangle xD) Gleeeder meg til alt, bortsett fra været -_-


Dette var serr skuffende å se, håper været blir bedre de dagene jeg ikke kunne se på yr.no ;p
(Sorry for at bildet ble så lite, prøv å zoom inn ;))

Natta, fe ikke blogga på nonn daga sea je e på hytta :(
Heey!

 

For å være med i konkurransen må du like facebook profilen min >HER<!  Skrive et innlegg med denne konkurransen på din blogg. Husk; å linke meg til innleggen. Om du ikke har blogg kan du skrive i kommentarfeltet at du er med! ;D 

Så skriver du bare svaret ditt på hva du tror dette er! ;D 

Hehe, tid for konkurranse folkeeens ;D Hehe, skal legge ut bilder senere av  premien(e). Det er neilelakker i mange forskjellige farger ;D Men de er hjemme, så da må jeg hjem for å få til å ta bilder av dem + "Oppskriften". Det er overraskende lett å lage, meneh ;) Hehe^^ Konkuransen går ut på å finne ut hva denne drinken er for noe ;DD

Lykke tiiil! ;DD
Heeey!

 

Tengte jeg skulle komme frem med 10 kjappe fakta om meg ;D

 

 ♥Jeg er seriøst avhengi av facebook, musikk, å ta bilder(av alle ting xD), vennene miine(♥) og å drive med noe ;o (Bør skaffe mej stressbal xD)


Profilbildet mitt på facebook sju;)

♥Jeg er alt for pratsom, skulle gjerne vært litt roligere;D

 

♥Det "Anonym" kommenterer på bloggen min gjør meg ingentin! Litt flaut å innrømme, men det eneste som sårer meg, er om en gutt jeg liker sier jeg er stygg, teit, latterlig, fjortis, osv..osv..osv.. :p

 

♥Familien/slekta mi er utroolig stor og innviklet. Om jeg forteller en person som ikke kjenner meg om slekta mi, vil h*n ikke skjønne noooen ting.... :p

 
Litj Matias'n miiiiin♥ (Lenge siden, tottre år elns)


♥Jeg har CP (Cerebrals Parese) En forbanna sykdom jeg skulle ønske jeg ikke hadde -_- Ja altså,  den foten jeg har det i er 1 cm kortere enn den andre ;o Også synes ikke så godt på meg. Men jeg kjenner det godt. Om jeg går for langt så får jeg vondt, om jeg springer litt for mye får jeg vondt..... Alt e bare så stress.... :p

 

♥Jeg tror aldri jeg har klart å finne min rette venn, eller rette type :/ Håper det kommer.. Foreløbig er Ingrid(blingi.blogg.no) den beste vennen jeg noensinne har hatt!♥♥ (Luvju♥)

 

♥Jeg har operert foten min.... (Pga CP)


Måtte bare sensurere trynet mitt, så falig stygg ut xD

 

♥Jeg har egentlig ganske dårlig selvtillit :/

 

♥Jeg smiler aldri rett på bilder, greier det bare ikke :p Eller, på bilder med famiiilie eller what ever, kjente personer (xD) så smiler jeg rett, men greier det ikke på andre bilder :p


Taha, sorry, så itsje bra ut xD                                                                          Mhm, ser dere? Bare å se på det første bildet også det (
                                                                                                                                                                                                                 |Klikk|
                                                                                                                                                                                                                     

♥Jeg er til å stole på!! 110%. Jeg røper ingenting. Uansett hvor lyst jeg har til å si det, uansett om det er den jeg stoler mest på som spørr om jeg kan si det. Jeg lover, jeg holder det jeg lover xD ;D

Vell, da håper jeg du fikk vite litt om meeegh dah ;D ♥


(Fikk ikke bildene passe stor, brukte str 800px, men de ble for småe :p På dette bildet så satta jeg på 1000px...)

 ♥

 
Heisann!

 

Har fortsatt bare webcameraet å ta bilder med, så kvaliteten er ikke på topp. Menmen, noe er bedre enn ingenting ;D Noen bilder jeg har tatt innen rekkeviddet te internettet ;D


Tehe, tante Bitte har morell tre, kjeme gooodt!! :DOk. Denne var egentlig sykt skummel :oo Det er en slange :oo Hun hadde en med skorpion også, men den syntes ikke så bra på webben :/Skipperhuset elns, husker ikke heeelt hvordan det skrevder meneh.. :p Her sover vi inne, kjeeempe kos^^ De va utrolig fint der ;D

Vel, koser mej jeg. larer meg uten kameraet, webben e grei nok ;p

-Hva er det du gjør i sommer?
Heisann!

 

Jah, jeg har tengt litt, vil egentlig ikke slette bloggen allikevell... Så da skal jeg fortsette.. ;D Jeg har fortsatt ikke tilgang til kameraet mitt, såeh, da har jeg  bare lolcam-bilder cx Menmen, bedre enn ikkeno ;D Jeg er i Hønefoss, og det er kjempefint vær ute!! Drar snart til tante Bitte for å være  der til søndagen ;D Blir gøy, vi skal sove i skipperhuset, haha, gledes! ;D Skal bare spise, så drar vii!:D

Yolo! ;D

God sommer  daaah!!♥

-Er det varm der du eerh?

 


Heisann!

 

Nå kommer svar på spørsmålsrunden. Eirin; Blir ikke video læll, finner ikke igjen ledningen til kameraet :/ Det blir heller ikke noe må gjøre video på grunn av det.. :p Men Svarene på spørsmålrunden kan jeg vel fikse ;D

 

 -Hvorfor er su så stygg?

Alle har vær sin mening om hva de synes om en person.

 

-Hva er vitsen med at du blogger så stygg somm du er?

Jeg liker å blogge, og det har jeg tengt til å fortsette med. Og det er det ingen som kan hindre meg i.

 

-Hvorfor har du et så tragiskt liv?

Du vet ingeenting om livet mitt, så du kan bare stikke :)

 

-Kan du slette bloggen din?

Nope, hadde ikke no planer om det neiih :D

 

-Hvor menge har du knulla med siden du er så jævlig hore? Hvem?

Hahahahahahaha xDD LOL! Hahaha, hvor mange jeg har kulla med xD Haha, ingen xD Jeg er ikke gammel nok...haha xD

 

-Hvem er dine bestevenner?

Mine beste venner er;


Iiingrid♥

 


Biirte♥


Iiida♥


Ooda♥


Siiigne♥


Julie♥


Hedvig♥

Det var vel de jeg kom på akkuratt nå, uten dere hadde ikke liver vært noe, gla i dokk♥♥-Liker du noen akkurat nå?

Japp, gjør  nok det ja^^ Kan vel si nok til at det kaaaansje e en som hete Martin♥ Ikke noen av Matrin'ene i klassen!

 

-Favorittfarge?

Tror egentlig ikke at jeg direkte har noen favoritt farger, men sånne nøytrale farger liker jeg kansje best da^^ Hvit og sånt xDD

 


-Er du fan av justin bieber?

Altså, fan og fan, men han er jo flink til å synge. Og han e jo ikke akkuratt stygg da ;D

 

-Hvor mange har du kyssa? (unntatt foreldre)

Haha, hmm, må tenke litt, ikke mange. Tror det er tre eller fire xD E ikke so serlig guttemagnet da sjuu xD

 

-Favoritt film?

Haha, "The Phantome of the Opera" og "Titanic". 

En syykt bra, men utrolig ekkel film som du virkelig kjenner det kribler nedover ryggeraden når man ser på. :oo Og mye fin musikk^^

 

Begynner egentlig og bli litt lei av den, mehe. Denne har nok de fleste sett^^ Men det er en sterk kjærlighets historie, kansje trist, og utrolig fin.

 

-Hvor ofte er du hos Ingrid? (Blingi.blogg.no)

Der er jeg innom hver dag ;D Hun er syykt flink til å blogge, fin blogg og utrolig pen. Klarer ikke ungå det vett ;D


Luv'u♥

 

PS: Kan du svare på videoblogg?? Pliiis :)

Nope, begrunnelsen står i begynnelsen av innleggen :/

 

-Kæm e din hemmelige venn?

Haha, de va dej de Anna Ingeborg ;D Men det fikk du vite på skolen vett^^ For de som ikke skjønner dette så er hemmelig venn noe vi har på skolen. Alle skriver en  lapp med navnet sitt, så deles lappene ut. Og den personen man får skal man være ekstra snill mot en uke ;D Også skal den personen klare å finne det ut da^^

 

-E d nånn du misslike?

De e ingen tviiiil, omg, de e nåen je mislike nå inni hudekwbfyk webf xDDD

 

-Syns du at anonym e teit? ( det syns j)

Ja, de e sykt teil. Et annminnelig ord, men liksom. Hver gang jeg hører det så tenker jeg på idioten(e) på bloggen... :p

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på ;) Fikk ikke så mange, men kan vel si at det ble nok ;)
Heisann, dette er det designet jeg har nå. Det er mange som har spurt meg (face to face) om hvor jeg har fått tak i det. Så da tengte jeg at jeg bare kunne vise det. Så er det bare å bruke det;)

DERE KAN ENDRE PÅ DESIGNET SÅ MYE DERE VIL, MEN IKKE FJERN DER DET STÅR AT KATRINE HAR LAGET DET! DA KOMMER DERE UNDER FOR OG MISBRUKE DESIGNET. Jeg setter også veldig stor pris på til de som sier ifra, visst de ser noe tull.

Bildestørrelse i innlegg; 800 px.
Bredde på header; 1070 px.
Høyde på header;  330 px.

OM DERE HAR PROBLEMER MED DESIGNET, SEND EIEREN AV DESIGNET EN MAIL TIL KATRINEAASTORP.BLOGG@HOTMAIL.COM. ELLER KOMMENTER I KOMMENTARFELTET.

Hvordan endre header?

Det er mange som har lurt på hvordan man endrer header på dette designer, så da kan jeg si det.

1. Lag en header som er 1070 x 330 px. Om den ikke har denne størrelsen vil det ikke gå.

2. Last opp headeren på tinypic.com. Kopier den nederste koden som kommer opp.

3. Gå inn på desig-rediger-tilsett. Hold inne "CTRL" knappen å trykk på "F". Da skal det komme opp en søke linje. I søke linjen søker du på background-image: url. Like etter url er det et parantes, bytt ut koden inni paranteset med din kode.

Endre høyde på headeren

Lengden på headeren må holdes til 1070 px, men det går ann å endre høyden.

1. Hold inne "CTRL" knappen og trykker på "F". Da sal det komme opp et søkefelt, i søkefeltet søker du på background-image: url. Litt nedenfor skal det stå;

height: 340px;
width: 1070px;.

2. Da endrer du bare der det står: 330px til den høyden det er på headeren.

 

Du kan godt kommenter i komenat feltet om det er noe du ikke fårstår eller får til med designet. Men hadde vært fint om du la meg til som venn først, så kan jeg sende deg melding.
_________________________________________________________________________________________________________________________

DESIGN - STILSETT - MARKER ALT - LIM INN DETTE UNDER


body {

background-color: #F4F4F4;

}

a { color: #EDD5E9; text-decoration: none;}

a:link { color: #666666; text-decoration: none;}

a:visited { color: #666666; text-decoration: none;}

a:active { color: #EDD5E9; text-decoration: none;}

a:hover {color: #EAC3C2;}

#wrapper {

border: solid 0px #E6E6E6;

clear:none;

padding: 0px;

width: 1090px;

margin-top: 0px;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

}

#wrapper:after {

content: ".";

display: block;

height: 0;

clear: both;

visibility: hidden;

}

#header {

-webkit-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-border-radius: 10px;

background-image: url(http://i55.tinypic.com/16bwqs5.png);

border: solid 10px #FFFFFF;

height: 330px;

width: 1070px;

margin: 0px 0px 15px 0px;

float: left;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

}

#side {

-webkit-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-border-radius: 10px;

border: solid 0px #E6E6E6;

float: right;

width: 50px;

background-color: #ffffff;

font-family: tahoma;

font-size: 10px;

color: #7e7e77;

padding: 2px;

line-height: 150%;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

}

#content {

-webkit-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-border-radius: 10px;

border: solid 0px #E6E6E6;

overflow: hidden;

float: left;

width: 820px;

padding: 0px 15px 20px 15px;

margin: 0px 0px 0px 0px;

line-height: 150%;

background-color: #ffffff;

margin-left: auto;

margin-right: auto;

}

h1 {

font-family: georgia;

font-size: 14px;

text-transform:uppercase;

margin: 0px;

padding: 0px;

height: 30px;

}

h2 {

border-bottom: 0px solid #EFE6E1;

color: #EAC3C2;

font-family: arial;

font-style: bold;

font-size: 11px;

font-weight: normal;

margin-bottom: -7px;

margin-top: 3px;

padding-bottom: 2px;

line-height: 200%;

}

/** Entry headers **/

h3 {

font-family: times;

font-size: 25px;

color: #EAC3C2;

text-transform: normal;

font-weight: normal;

font-style: normal;

letter-spacing: 4px;

padding: 9px 9px 9px 9px;

margin-bottom: -20px;

margin-top: 15px;

line-height: 10%;

border-bottom: 0px solid #EFE6E1;

}

}

.navheader {

font-family: georgia;

font-size: 11px;

font-weight: normal;

color: #666666;

padding:30px 30px 0px;

margin-bottom:0px;

background-color:#FFFFFF;

text-transform: uppercase;

}

.nav {

font-family: georgia;

font-size: 11px;

font-weight: normal;

color: #000000;

margin: 0px;

}

.nav ul {

margin: 0px 0px 30px;

padding: 5px 10px 10px;

font-weight: normal;

background-color: #FFFFFF;

}

.nav li {

list-style: none;

padding: 0px 0px 6px 0px;

font-weight: normal;

}

.nav a { color: #000000; }

.nav a:hover { color: #EAC3C2; }

/** Post's body text **/

.entrybody {

font-family: arial;

font-size: 12px;

font-weight: normal;

color: #7e7e77;

line-height: 150%;

margin: 0px 0px 5px 0px;

background-color: #FFFFFF;

padding: 10px;

}

/** 'Posted by' txt **/

.entrymeta {

font-family: tahoma;

font-size: 10px;

font-weight: normal;

letter-spacing: 2px;

text-transform: normal;

color: #7e7e77;

text-align: middle;

line-height: 30%;

border-bottom: 2px solid #F4F4F4;

}

.entrymeta a { color: #7e7e77; }

.entrymeta a:hover { color: #EAC3C2; text-decoration: none;}

.commentheader {

border-bottom: 0px solid #F4F4F4;

font-family: times;

font-size: 15px;

font-weight: normal;

color: #EAC3C2;

line-height: 130%;

margin: 10px 10px 0px 15px;

border-top: 1px solid #F4F4F4;

}

.commenttext {

font-family: arial;

font-size: 12px;

font-weight: normal;

color: #7e7e77;

line-height: 100%;

margin: 10px 10px 0px 0px;

border-bottom: 1px solid #FFFFFF;

}

.commentmeta {

font-family: arial;

font-size: 10px;

text-transform: uppercase;

font-weight: normal;

color: #999999;

margin: 10px 10px 10px 0px;

padding-bottom: 10px;

line-height: 130%;

border-bottom: 1px solid #F4F4F4;

}

.commentmeta a { color: #7e7e77; }

.commentmeta a:hover { color: #EAC3C2; text-decoration: none}

.commentform {

font-family: arial;

font-size: 11px;

text-transform: normal;

font-weight: normal;

color: #7e7e77;

margin: 10px 10px 20px 15px;

line-height: 130%;

}

#header h1, #header p { display:none }

#header { color: #7e7e77; }

#side {

width: 20%;

}

#main {

border-right: 10px solid #000000;

width: 70%;

}

#navbar {

padding: 5px;

height: 1em;

width: auto;

margin: 5px;

text-align: center;

}

#navbar li {

float: left;

list-style: none;

background-color: #fff;

width: 146px;

}

#navbar li a {

padding: 10px;

display: block;

border-bottom: 0px dashed #F7D7EE;

color: #7e7e77;

text-decoration: none;

font-family: arial;

font-size: 9px;

line-height: 5px;

background-color: #ffffff;

}

#navbar li ul {

padding: 5px;

display: none;

width: em;

}

#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {

display: block;

position: absolute;

margin: 0;

padding: 0;

z-index: 1;

text-align: left;

filter:alpha(opacity=80);

-moz-opacity:0.8;

-khtml-opacity: 0.8;

opacity: 0.8;

width: 150px;

}

#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {

float: none;

width: 220px;

}

#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {

border-top: 0.5px solid #eeeeee;

color: #7e7e77;

}

#navbar li li a:hover {

background-color: #F7F3ED;

}

#meny {

width: 1070px;

margin-left: auto;

}?

_________________________________________________________________________________________________________________________

DESIGN - MALER - FORSIDEN - KATEGORI - ARKIV - MARKER ALT OG LIM INN DETTE UNDER (Limes inn på både forsiden, kategorier og på arkiv)

 

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />

<meta name="generator" content="${AppUrl}" />

<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS" />

<link rel="shortcut icon" href="http://thingsyouremember.blogg.se/design/images/2010/heeart_100769151.png" type="image/gif"/><script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>

</head>

<br>

<br>

<body>

<div id="wrapper">

<br><div id="meny">

<ul id="navbar">

<li><a href="http://katrineaastorpdesign.blogg.no">Forsiden</a>

<li><a href="#">Siste innlegg</a>

<ul>

<tag:recentlist limit="10">

<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

</tag:recentlist>

</ul>

</li>

<li><a href="#">Arkiv</a>

<ul>

<tag:archivelist>

<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

</tag:archivelist>

</ul>

</li>

<li><a href="${ProfileUrl}">+ Add</a>

<li><a href="LINK HER">Overskrift her</a>

<ul>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

</ul>

</li>

<li><a href="LINK HER">Overskrift her</a>

<ul>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

</ul>

</li>

<li><a href="LINK HER">Overskrift her</a>

<ul>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

</ul>

</li>

</li>

</div>

<div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';">

</div>

<div id="content">

<tag:entrylist limit="31">

<a name="a${EntryNum}"></a>

<br>

<div class="entrymeta">

<center><h3>${EntryTitle}</h3></ center>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<center>${EntryDate} <img src="http://thingsyouremember.blogg.se/design/images/2010/heeart_100769151.png" border="0"> ${EntryTime} · <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer · <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></div></ center>

<div class="entrybody">${EntryBody}</div>

<div class="entrymeta">

<center><font size="3"><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer </a></font></ center>

<br/><br/>

<br>

<br>

</div>

<br>

<br>

</tag:entrylist>

</div>

<div id="side">

<br>

<img src="http://i52.tinypic.com/243lvo6.png" width="215" border="0" <!--DENNE KODEN TIL VENSTRE BYTTER DU BILDET, MELLOM DE TO KLAMMENE HVOR DET STÅR HTTP://TINYPIC--!>

<br>

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil. <!--TIL VENSTRE KAN DU SKRIVE HVA BLOGGEN DIN HANDLER OM--!>

<br>

<br>

<a href="${ProfileUrl}">Legg meg til som venn</a>

<br>

<br>

<br>

<h2>ARKIV</h2>

<tag:archivelist limit="30">

<a href="${ArchiveLink}"mce_href="/922173/entries/article/73622744/

${ArchiveLink}"> · ${ArchiveName}</a></tag:archivelist><br/><br/>

<br>

<h2>KATEGORIER</h2>

<tag:categorylist>

<a href="${CategoryLink}" mce_href="/922173/entries/article/73622744/ ${CategoryLink}"> · ${CategoryName}</a></tag:categorylist><br/><br/>

<h2>LINKER</h2>

<tag:linklist>

<a href="${LinkURL}"> · ${LinkName}</a></tag:linklist><br/><br/>

<h2>DESIGN</h2>

<a href="http://katrineaastorp.blogg.no"><img src="http://i54.tinypic.com/sqrq0k.jpg" width="215" border="0"

<br>

Designet er laget av Katrine.

<br><br>

</div>

</div>

</div>

</body>

</html>


DESIGN - MALER - INNLEGG - MARKER ALT OG LIM INN DENNE KODEN UNDER

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<title>${BlogTitle} - ${PageTitle}</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />

<meta name="generator" content="${AppUrl}" />

<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/comments.js"></script>

</head>

<br>

<body>

<div id="wrapper">

<br><div id="meny">

<ul id="navbar">

<li><a href="http://katrineaastorpdesign.blogg.no">Forsiden</a>

<li><a href="#">Siste innlegg</a>

<ul>

<tag:recentlist limit="10">

<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

</tag:recentlist>

</ul>

</li>

<li><a href="#">Arkiv</a>

<ul>

<tag:archivelist>

<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

</tag:archivelist>

</ul>

</li>

<li><a href="${ProfileUrl}">+ Add</a>

<li><a href="LINK HER">Overskrift her</a>

<ul>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

</ul>

</li>

<li><a href="LINK HER">Overskrift her</a>

<ul>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

</ul>

</li>

<li><a href="LINK HER">Overskrift her</a>

<ul>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

<li><a href="#" class="nav">Link</a></li>

</ul>

</li>

</li>

</div>

<div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';">

</div>

<div id="content">

<tag:entry>

<a name="a${EntryNum}"></a>

<br>

<div class="entrymeta">

<center><h3>${EntryTitle}</h3></ center>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<center>${EntryDate} <img src="http://thingsyouremember.blogg.se/design/images/2010/heeart_100769151.png" border="0"> ${EntryTime} </div></ center>

<div class="entrybody">${EntryBody}</div>

<div class="entrymeta">

</div>

</tag:entry>

<!-- Display comments and form if this entry allows comments -->

<tag:if test="${Comments == 1}">

<center><em><a name="comment" /><br>

&nbsp&nbsp<font face="times"><font size="4"><font color="#EAC3C2">${EntryCommentCount} kommentarer på "${EntryTitle}"</font><br><br></font></font></em></center>

<tag:commentlist>

<div class="commentheader">

<b>${CommentAuthor}</b>

<br>

<div class="commenttext">${CommentText}</div>

<div class="commentmeta">

${CommentDate}, ${CommentTime}

<tag:if test="${CommentAuthorURL != ''}">

URL: <a href="${CommentAuthorURL}">${CommentAuthorURL}</a></font></font></font>

<tag:if test="${CommentAuthorEmail != ''}">

<br />E-post: <a href="mailto:${CommentAuthorEmail}">${CommentAuthorEmail}</a><br/><br/>

</tag:if>

</tag:if>

</div>

</div>

</tag:commentlist>

<form class="commentform" action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">

<input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />

<br />

<br>

<font color="#EAC3C2"><font face="georgia"><font size="5">Legg igjen en kommentar:</font><br/><br/>

</font></font>

Navn: <br />

<input type="georgia" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />

<input name="remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" id="remember" /> Husk meg?<br />

E-post:<br />

<input type="georgia" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />

<br />

Bloggadresse: <br />

<input type="georgia" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="42" maxlength="255" />

<br />

Kommentar: <br />

<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"></textarea>

<br />

<br/>

<input class="formbutton" type="submit" name="submit" value="Tusen takk!" /> <img src="http://thingsyouremember.blogg.se/design/images/2010/heeart_100769151.png" border="0"> Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

<br/>

</form>

</tag:if>

</div>

<div id="side">

<br>

<img src="http://i52.tinypic.com/243lvo6.png" width="215" border="0"

<br>

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.</ center>

<br>

<br>

<img src="http://designbloggar.blogg.se/blue/images/2011/heart_128008752.png" border="0"> <a href="${ProfileUrl}">Legg meg til som venn</a>

<br>

<br>

<br>

<h2>ARKIV</h2>

<tag:archivelist limit="30">

<a href="${ArchiveLink}"mce_href="/922173/entries/article/73622744/

${ArchiveLink}"> · ${ArchiveName}</a></tag:archivelist><br/><br/>

<br>

<h2>KATEGORIER</h2>

<tag:categorylist>

<a href="${CategoryLink}" mce_href="/922173/entries/article/73622744/ ${CategoryLink}"> · ${CategoryName}</a></tag:categorylist><br/><br/>

<h2>LINKER</h2>

<tag:linklist>

<a href="${LinkURL}"> · ${LinkName}</a></tag:linklist><br/><br/>

<h2>DESIGN</h2>

<br>

<a href="http://katrineaastorp.blogg.no"><img src="http://i54.tinypic.com/sqrq0k.jpg" width="215" border="0"

<br>

Designet er laget av Katrine.

<br><br>

</div>

_________________________________________________________________________________________________________________________

Håper du liker, og velger å bruke designet!

-Hva synes du??

 

 
Heisann!

 

Ja, lednongen til kameraet mitt er borte, så jeg får verken lada det eller overført bilder :/ Såeh, da blir det nok blogging uten mine egene bilder, eller gamle fram til jeg klarer å finne den igjen :/

Så da kan jeg bare ha noe så enkelt nå som "Vi jenter". Stjal denne fra arkivet til hannepiaaa.blogg.no.

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.


-Kjenner du deg igjen?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012


KATEGORIER

· Blogg · Parfyme

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits