Heei!

 

Ja, var bare på sigtsing på youtube, og kom over en video som hørte til en nettside drevet av to menn kaldt "youtube.com / theslowmoguys". Og men neavnet skjønner dere sikkert hva den handler om x33 De filmer ALT mulig ov viser det i sakte film xDD Drit gøy å se hvordan en tryne moses når en ball treffes fra siden x333 Hahaha, burde virkelig skjekke dem ut!! Haha x)) Du kommer inn på siden ---> HER!  <---

Noen videoer; 

De gjør andre ting som å kaste hammer inni en TV, filma en katt som hopper ned fra et tre, eksplodert flasker men værske inni, og MYE annet! ;DD Sonn serr, de gjør ALT for den nettsiden x)) Om du vil se mer...Du vet hvor du finner dem ;))
Hei!

 

Dette innlegget her skriver jeg som det kommer, så sorry om det er mye rot i alt Har prøvd å få det til så bra som mulig, men kan godt hende det er litt forvirrende. Bildene ble i veldig ujevn størrelse, og ikke spørr hvorfor. Jeg vet ikke! Det er et personlig innlegg, men jeg velger å dele det. Nevner ingen navn, men jeg er sikker på at noen vil kjenne seg igjen. Du kan gjerne dele dette innlegget også om du vil:)

 

Jeg bodde i Trondheim helt til andreklasse. Sommeren før tredje flyttet jeg til Røros. En fin plass, med mange fine folk. Jeg savnet jo selvfølgelig vennene mine i Trondheim. Men var klar for noe nytt! Jeg begynte på skolen her, den første uka, kansje to, var kjempefine. Likte meg godt. Men det var nok bare fordi jeg var ny, folk var intereserte. Så begynte jeg å isolere meg sammen med ei jente. Vi så aldri rundt oss, vi var sammen hele tiden, bare vi.

Etterhvert så opnet jeg meg mer. Så meg omkring, og la merke til at det faktisk var andre rundt meg. Det var da det hele begynte, i fjerdeklasse. Folk begynte å se ned på meg. Folk i klassen. Jeg ble slengt dritt på. Folk kaldte meg hemma, de sa jeg sprand stygt. Jeg har cerebrals parese i den ene foten. Ikke mye, men den foten jeg har det i, er 1 cm kortere enn den andre. Derfor sprang je ikke helt normal. Folk sa jeg hadde dårlig kondis fordi jeg ble fort sliten på turer med klassen, men jeg kan ikke noe for sykdommen min..Ble også kaldt ting som stygg, idiot, dum, feit, tuling, jeg ble bedt om å gå mange ganger fordi jeg var for dum, stygg for å kunne bli med å leke.


1. klassebildet.

Etterhvert ble det værre. Jeg ble puffa borti, dytta, slått. Plutselig kjente jeg at jeg bare ville tilbake til Trondheim. Men det kunne jeg ikke, det var det ikke mange muligheter for. Selv om pappa bor der, men det var så mye stress, jeg ville ikke flytte fra min beste vennine, og rommet mitt. Det romment jeg ofte satt innepå å skrek. Hver kvelt jeg la meg, hver gang jeg gikk hjem fra skolen, så skrek jeg. Det ble såppas mye ertin at det kan bli kaldt rett mobbing. I flere år foregikk det!

Det var også ofte at tingene min ble gjemt bort, så jeg ikke fant dem igjen. Jeg sa fra til læreren om alt, men h*n kunne jo ikke hjelpe meg. Ja, h*n gjorde så godt h*n kunne, men det var ikke godt nok. Hvem kan stoppe en mobber. Eller, en, det var mange, omtrent alle. Og hvorfor akkuratt meg. Eller, mange grunner kunne det vært til det. Jeg hadde en sykdom som var ukjent for dem, jeg gjorde ikke mer enn å gre håret om morgenen, jeg gikk i klær som slettes ikke passet med hverandre. Jeg hadde og har en forferdelig lys stemme. Og den er det ikke mange som liker å høre på, ikke jeg heller. Jeg prøvde å unngå å rope, og jeg prøvde å holde stemmetonen mørkere. Selvfølgelig går jo ikke det til en viss tid. Men jeg prøvde. 


The reason why no one liked me..

I femte-sjette klasse ble jeg kjent med ei jente, ikke veldig, men kjent. Hun var pen, hadde en fin stil, mange venner, populær, forbilde nermest. Hun var alt jeg ikke var, men ønsket å være. Jeg gikk hele tiden å tengte "Jeg skulle ønske jeg en dag ble som henne", men jeg viste det aldri ville skje. Tengte på henne, så mye på henne, og klarte ikke kaste fra meg tankene om å bli som henne. Plutselig en morgen gikk jeg gjennom kles skapet. Ikke de buksene og de genserne jeg brukte å ha på meg, men klær som passet sammen. Jeg begynte å sette panneluggen i spenne eller ha håret i hestehale. En forbedring, trinn 1 til trinn 2. Det hjalp litt, men ikke mye. Og det meste fortsatte.

Jeg trivdes virkeli ikke, ville bare bort et sted, bort fra klassen, bort fra hele Røros.. Men jeg var og er glad i vennina mi, hun stilte opp for meg de fleste gangene jeg hadde det vanskelig, og jeg ville fortsette å bo her.

Dagene gikk, noen bedre enn andre. Men senere i sjette ble jeg bedre venn med henne jeg så sånn opp til. Hun ga meg anbefalinger om ting. Og siden hun var så godt likt, kunne vel jeg også bli det om jeg var som henne. Derfor begynte jeg å bruke stramme jeans og større gensere og hettegensere. Da var jeg halvveis inn i fjortis stilen.

Dette hjal så mye, alt ble bedre. Ikke helt bra, men bedre. Ettehvert begynte jeg også med sminke. Foundation og maskara. Likte meg selv litt bedre da, men fortsatt hadde jeg så dårlig selvtillit etter alt som hadde skjedd.  Men jeg måtte jo klare å gå vidre. 


Smike<3

Plutselig var mange av de guttene som var med på å mobbe meg kjempesnille mot meg, mange var jo selvfølgelig fortsatt frekke. Men så langt ifra som de var før. Jeg smilte mye mer, var mye mer ute blant venner, og generelt folk. Selvtilliten min hadde økt, det var jo en posetiv endring det. Det negative var jo at den aldri ble høyere.

Jeg har alltid slitt med utseende, uvenner, familie, venner generelt, selvtilliten, gutter ikke minst. Tiltrekning har jeg aldri hatt noe serlig av, også det svekka veldig på selvtilliten. De fleste vennene mine hadde som oftest kjæreste eller guttebestevenner. Jeg kente noen gutter, og viste hvem dem var. Sånn ellers var det ikke stort mer. Og jeg, selvfølgelig, ble lett forelsket. Men alltid i noen jeg aldri ville hatt sjansen på.. Typisk når det først  likte meg, var ikke det en gutt jeg ikke likte.

 

Senere, skjedde det mer. Jeg ble bestevenn med den jenta jeg så opp til. Og jeg hadde faktisk kommet opp til henne. Jeg hadde hermet mye etter henne. Det er kansje ikke så posetift for henne, men alt ble å mye bedre sånn som jeg ble. Hettegensere, stramme jeans, bass boost sanger, rett hår, hårtopp, sminke og alt det der ble plutselig meg. Jeg var nesten helt inn i fjortis stilen. Jeg har også  hatt så lyst til å bleke håret etter at jeg forandra meg, men har ikke hatt penger eller fått lov. Og heller ikke til rettetang :/ Men jeg sparer og sparer og sparer.


Åhallah! Do e digg!<33

Men selv om jeg har forandret meg mye, så er ikke alt bra. Mange liker meg ikke fordi jeg herma etter den jenta, fordi jeg prater for mye, fordi jeg er stygg, fordi jeg er for mye på facebook, fordi jeg sminker meg, fordi jeg er "fjortis", fordi jeg klenger, og mye mer. Men mye av dette er jo ikke sant heller, jeg bare oppfattes sonn for mange. Jeg blir slengt dritt på enda, flest nye.

 

Innlegget ble ganske langt og som sagt ble bildene ganske rare, sorry that! Men ja, dette er på en måte det jeg har opplevd de fire årene jeg har bodd på Røros. Jeg kunne skrevet mer detaljert, men jeg synes det ble langt nok som det ble jeg :)) Poenget med dette innlegget var å vise hvordan man kan endre seg. Jeg er så glad for at jeg ble venn med den jenta!<3 Hadde jeg ikke blitt det så hadde ikke jeg vært som jeg er idag! :/

Til den jenta som jeg så opp til og som jeg VET kjenner seg igjen. Jeg beklager at jeg herma så fælt etter deg. Jeg håper ikke du synes det er irriterende, at jeg er wannabe deg elns, men jeg har fått det så mye bedre pga deg! Og det håper jeg virkelig du fårstår!! Det er derfor jeg hele tiden sier jeg ikke vil miste deg, at du betyr mye, og alt det der. Jeg mener det, men grunnen til at jeg er så glad i deg er fordi du har hjulpet meg vidre. Selv om du ikke har tengt over det, så har du hjulpet meg så langt framover at du aner ikke. Du har faktisk gitt meg et liv! Jeg er så glad i deg pusen!<3 Håper du tigir meg får å ha herma etter deg ;oo

Haha, føler meg så glad nå, nå som jeg på en måte har fått det ut.

Heii!

Nei, Emilie har ikke funnet ut passordet sitt på pcen enda heller! Hahah.. Men hun sendte meg noen bilder på mobilen i går, fra innkjøpet på den plassen hun er på, så ja;

Skulle også si ifra av Emilie at dette er kjøpt på salg på Cubus i Kuben kjøpesenter!

Topp: 99,-
Shorts: 49;-
Genser: 49,-
Maskara: 101,-


Også ville hun si ifra om at kvaliteten ble så dårlig siden bildene ble tatt med mobilen!


Synes? :-)

-Ingrid
Nei, Emilie har ikke funnet ut passordet på pcen sin enda..

Hei forresten :)

 

Her kommer svarene på spørsmålene

 

Har Emilie langt eller kort hår?
-Hun har halvlangt hår. Hun hadde veldig langt før hun måtte klippe vekk de slitte tuppene.

Blir Emilie lett forelsket?
-Ett ord; JA! ..Men hun er flink som kjæreste! Å det skal hun ha!

Har Emilie forandret seg mye?
-JA! Hun har endret både stilen, og interessene totalt! Nå har hun fått helt dilla på bass boost sanger, før gikk hun å nynna på sånne bibel sanger fra det kristne Soul Children koret hun gikk på. Nå bruker hun hettegensere og stramme dongeribukser, det så jeg henne ALDRI i før! Kunne nevnt tusen ting til, men ja, dere skjønner.

Hva gjør hun på fritiden?
-Hun synger, henger med venner, tar bilder, redigerer bilder, DANSER(!!), digger musikk, shopper, blogger, krangler med storebroren sin, SNAKKER! Hahah, osv.

Går hun på no' sport?
-Nei, det gjør hun ikke.

Hvordan ser drømmegutten ut for Emilie?
-Som Martin.

Er Emilie lengre enn deg, Ingrid?
-Ikke spør...-.- Jeg kommer alltid til å være den minste jeg! :')

Er Emilie veldig tynn, normal størrelse eller feit?
-Sjuuukt tynn!

Er Emilie sjenert eller utadvendt?
-Utadvent!

Ja, det var de eneste spørsmålene som ble sendt inn..
Emilie sendte meg noen bilder på mobilen idag fra innkjøpet fra den plassen hun er på nå, så jeg kommer sikkert til å blogge om det nå, eller i morgen.

DA LÆRTE DERE NOE NYTT OM EMILIE I DAG OGSÅ DA! :-)


Zzzzzøt Emilie


-Ingrid Agnete, www.blingi.blogg.no
Whalla!

Haha jaa, må vel blogge litt for Emilie da! Tenkte jeg kunne svare på noen spørsmål om henne, men da må dere sende inn noen først!

-Nei, seriøst, jeg kommer IKKE til å svare på sånne barnslige, stygge kommentarer fra en eller annen dum person med fritids som også gidder å gjemme seg bak anonyme navn, serisøt, grow up.

 

Sett igang! Spør om alt dere lurer på!! :-)

 Søøt, Emilie

Tenkte jeg egentlig skulle dele det derre kokkosbolle bilde ditt, men tok dette istedet, sniiill ingrid

 

Peace&love

- www.blingi.blogg.no , Ingrid Agnete.

(Emilie har ikke funnet ut passordet sitt enda heller..........)
Hei dere!

 

Det er ikke Emilie som blogger nå! Hun ba meg om å blogge for henne fordi hun har glemt av ny passordet sitt på pc'en sin! Tahaha.

Ja, selvfølgelig har jeg fått tillatelse av henne å blogge! Hun har jo et satans langt og vanskelig epostadresse, så den hadde jeg aldri greid å funnet ut uansett! ;-)

Det er meg, Ingrid Agnete fra www.blingi.blogg.no som blogger nå, helt til hun finner ut passordet sitt igjen! ;-) Forresten så skulle Emilie si ifra at video del2 kommer så fort hun får seg inn igjen på pcen! Haha..


*
Tok dette bildet jeg, Emilie! Kan ikke huske å ha sett dette før! :-)

Så ikke glem det da folkens, at jeg skal blogge ei lita stund til hun har fått tilbake passordet.. Lurer du på noe, så kan du sende en mld her på bloggen, eller kommentere!

Peace&Love

-Ingrid Agnete, www.blingi.blogg.no
Heeei!

 

Haha, det er en stund siden nå, men fikk bare veldig lyst til å ha outfit^_^ Hehe, skal jeg ha det oftere kansje? ;D Eller? Hehe, jeh, jeg blogger om det som faller meg inn jeg! Hehe, så lover jeg at videoen snart er ferdig! Eller, jeg lover i alle fall meg selv! Så fårhåpentligvis blir videoen ferdig idag, den er allerede spilt inn ;) Så da får vi se dah ;) Her kommer outfiten;


Hehe, sorry rotet :3

Haha, hallah!

Bukse fra nameit//Hettegenser fra Cubus//Singlett Cubus

Synes?

 

♥

Heeei!

 

På tirsdagen(?) så var Martin på besøk hos meg omtrent hele dagen. PS: For de som lurte på om jeg kunne legge ut bilde av han, nei, jeg har ikke bilde av han ;). Vi hoppa på trampolina, hadde alene hjemme PARTYYY med verdens BESTE anlegg EVER!!:DD Sorry, bli bare så JÆVLIG gira x)) Meneh, vi stakk på Milano å kjøpte pizza og tok med hjem! Vi skulle aaaldri kjøpt natchos pizzan!!!! Omg, magen min brann opp cx Haha! De va kjeeeempe kos!<3 //Ikke missfårstå!

 
Soolo! Cola e bedre..btw<3Okokokok, den her va STEEEERK!!

Haha, husker aaaaldri hva det heter! Men Martin stappa fire sånne inn i kjeften på en gang!!:ooo


Beste-beste-beste-beste-beste!!! Serr! De her e anlegg! Det eide!

No har je dratt te Hønefoss, og her skal jeg bli en-to uker. Kommer ikke til å få treffe Martin på leeeenge :/ <3

På onsdagen kom Ingrid (blingi) til meg. Vi hørte på musikk på anlegget, vi dansa ;D Haha, så dro vi hjem til mormora hennes, for hun har vist anlegg hun også (cx) Hehe, rett etter jeg var der så dro vi til Hønefoss! ;D

Vi dro halv 9 om kvelden, og kom hjem i halv 10 tiden om morgenen. Grunnen til at det tok så lang tid var fordi vi stoppa å sov ca 4 og en halv time på Gjøvik! ;D Haha, jeg var våken heeeele tiden mens vi kjørte, fordiiii bestemor ikke turte å kjøre helt alene midt på natta ;D Haha^^

Vi traff på syyykt masse dyr, så om du vil se dyr, så bør du kjøre om natta! Vi så til sammen, to harer, et ekkorn, to digre elger, en liten elg, en stor fugl, 10 000 nattsvermere, en utmagra liten stakkars revunge, et lite rådyr...Husker ikke om det var flere 0.o

Såeh, jah.. :p


Jah, dette ble så dårlig fordi det er nobilbildet! Jeg rakk ikke å ta kameraet ut av kamara veska, skru det på, også bytte fra video til bilde, og enedlig ta bilde, nåår elgen er borte :3 Mehe, men jah, dette var (som du ser) tiflig, rett etter at vi dro ca. Bilder fra "natt" har jeg ikke :/

 
Heei!

Får at det i det hele tatt skal bli neon "Del 2" i svar på spm runden så må jeg ha liiiitt flere, så hadde vært fint om noen ville komme med spm?! Trykk--> HER! <-- for å komme inn på innlegget der du kan kommentere ditt/dine spørsmål!! HUSK!; Det er fult mulig å legge igjen en kommentar altså!! ;D

 

Leser av bloggen min?


Mehehe^^ Takk!:D (Altså, om du svarer!) Da Hadde hef blitt glad!! ;D

 

Mimlie!:D


Sorry, men bildet er født lite^^ Ingrid, håper det er greit at jeg brukte dette bildet? 0.o

Kjeder meg litt om dagen sju, så da lager jeg sånne bilder med tekst på ^^ :DHeeei!

 

Jeg har fått en mellding av ei jente som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om de bloggene jeg leser. Så da kan jeg egentlig bare gjøre det! :D

Jeg leser;

 

Blingi; //Ingrid Agnete//

Ei pen jente som blogger når hun gidder og har til! Hun blogger for det meste om hverdagen sin, og det hun gjør. Om hun ikke har noe å blogge om en dag, så bare lar hun være å blogge den dagen. Hun er full av overaskelser, og en populær blogg. Dette er en blogg jeg er innom flere ganger om dagen, mest for å se om hun har blogget noe! :D


Terningkast: En sterk 6'er!

 

l0ve; //Erica//

Ei pen og aktiv blogger. Hun lager hverdags innlegg, og noen ganger mer innviklede og intresange innlegg. Hun legger ofte ut videoer, om det er innkjøp spm runde. Hun lager aldri innlegg med bilder. Hun lager alltid videoer der hun viser fra. Hun er på norges lista og har flere tusen lesere hver dag! Denne bloggen er jeg ikke innom hver dag, men er innom når jeg har tid..Da har det kommet to-tre nye innlegg, da er det morsommere å lese. Når det ikke bare er et kjedelig enkelt innlegg ;)


Terningkast: Kansje en 5'er?

 

Camillaalila;  //Camilla//

Bloggen camillaaila tilhører ei jente som er ganse pen, og ikke er redd for å si sin mening. Hun blogger om det hun gjør, og det er det liksom ingen som kan endre på..Hun er ikke redd for å si det hun merer på bloggen  sin. Hun bryr seg ikke om kommentarer som er frekke, de hindrer henne ikke mye. Denne bloggen tilhører atså en litt spesiell jente. Hun er tydelig vis playboy fan! Denne bloggen brukte jeg å være innom to-tre ganger om dagen, men så sa hun at hun slutta å blogge. Siden det har jeg vært innom kansje en gang i uka for å se om hun fortsetter.


Terningkast: Da hun blogget, kansje en sterk 5'er?

 

Mammatilmichelle; //Anna//

Dette er en blogg som tilhører ei jente på 16 år. Hun har ei datter på 1 år. Hun heter Michelle. Det hun blogger om er somregel hverdagen til henne og Michelle. Hun burde virkelig fortjent en plass lenger opp på norges lista. Hun får mye hjelp av moren sin med Michelle, men hun kan også si nei. Men det er Annes datter, og det er hennes ansvar! ;D Til å være alene mor, ser det ut som om hun klarer seg ganske fint! Jeg er inne på denne bloggen omtrent hver dag!Terningkast: Hun får en 6'er!

 

Dette er de fire beste bloggene jeg leser! De beste bloggene er blingi og mammatilmichelle! :D

Leser du du noen av de samme bloggene kansje? 


 


 

 

 

 
Heeei!
 
Endelig får jeg den ut på bloggen.. -_- Men jah...Denne ble ikke helt ferdig, for det er syykt sent, så jeg rakk rett og slett ikke resten.. :p Da håper jeg dere liker videoen! :D
 
Også må jeg bare si det at kyden suger!! Så den eneste måten å høre det på er å ha bra høttalere, bre head sett, eller bra ører.. :p
video:min film 4
//Sorry lyden ;oo
 
Jah, da kommer Del 2 mest sannsynlig imorgen! :D
 
-Synes?
 Heeei!

 

Fikk dessverre aldri begynt på svar på spm runde videoen idag. Det er fordi Knut(fetter'n min på 3år) ikke ville at jeg skulle gå fra han. Så jeg ble litt "tilbakeholdt" om du skjønner.. :p ;) Men begynte på den etter at han hadde lagt seg. Så nå lover jeg at den kommer snart! Helst i kveld, men mest sansynlig imorgen. For jeg begynner å klippe den nå :D


//De e ikke samme bildet som det forige jeg hadde ;)

Sorry at videoen ble forsinka :/
Heei!

 

Jah, som de fleste sikkert har lagt merke til..så gå det ikke ann å se det som står i sidebaren.. :p Også om man går inn på et innlegg, s¨synes liksom arkiv og alt det der, men profilbildet og det der jeg har skrevet om "meg" synes ikke..?

 
Sånn ser det ut om men trykker seg innpå et innlegg? 0.oOg sånn ser bloggen ut når man ser den helt vanlig etter å ha gått inn på den 0.o

Ingrid ( blingi.blogg.no ) har også nesten samme problemet, men hun har i det minste profil bildet sitt der. Dessverre får man ikke til å gå inn på arkiv på bloggen hennes, noe som går ann på min fordi jeg har meny over headeren 0.oNoen som kan noe om det her, og som vil hjelpe mej? 0.o


Heeei!

 

Jah, jeg har vært litt på ppizap.com! Der har jeg laga tre video-oppstarts bilder, men jeg vet ikke hvem av dem jeg skal bruke.. :p Hadde blitt glag om du la igjen en kommentar:D Mehe^^

Den første;


Denne var ganske lys og fin, likte den ganske godt...Menliksom, ble det kansje litt for mye? ;p

Den andre;


Denne var egentlig ganske fin den også, men fargene matcher kansje ikke så godt. Den var ganske enkel, og litt mindre "mye" enn den andre. Kanjse det ikke var så fine farger?

Den tredje;


Denne her matcha fargene bedre på, men jeg vet ikke. Mehe, litt mye striper, ikke så bra match med designet på bloggen kansje?

Jah, det er bare å sette igang å kommentere ;D For jeg tar imot alle forslag, enten om det er begge, den første, den andre, at jeg bør droppe begge å lage en dy eller kansje droppe hele video-starts bilde greia..? :D Si akkuratt hva du synes :D

//Sorry at bildene ble så små, de ble ikke større.. :pPpP
Heei!

 

Ha endelig ledningen til kameraet, så da pluss at jeg har fårr fler spørsmål så da kan jeg lage video, innlegget "Svar på spørsmålsrunden" vil bli sletta. For de som ikke skjønte hvorfor, så er det forrdi jeg lager video -_- Men jah, driver å lager videoen nå, så den kommer nok  til å komme i kveld eller imorgen. Som du vet  er det ikke bare-bare å redigere en video heller  ;D Haha, jah, litt på etteskudd menneh ^^ M1 jah, jeg driver i alle fall å lager videoen nå! :D


Mehe, pro fotograf sjuuuh^^


 
Heeei!

 

Jah, fant noen bilder fra da jeg gikk i 1.klasse. Serr..Itsje bra.. :p Faila på bildet, pluss at jeg var rar -_-Haha, så ikke bra ut xD

Jah, dette var Nidarvoll 1. klasse ;D Haha, men går ikke sammen med denne supre jengen lenger :/ Får nå går jeg med en enda suprere jeng på Røros!!:DD<33 Rekker ikke mere nå, natta<3


Har iiiiiikke forandra mej sjuuu^^
 
Heeei!

 

Jah, som jeg har skrevet tidligere har jeg vært på hytta te farmor. Der tok jeg egentlig syyyykt mange bilder....Man kan vel di at jeg tok "for mange". Farmor hadde glemt laderen til kameraet sitt (som selfølgelig var speilrefleks, noe jeg er gal etter...) hjemmer hos seg. Og jeg brukte opp strømmen på en dag til bare å fotografere ting. Så da ble det ikke så mange bilder av "meg" og bror min :p Memen, kan dele det jeg har ;D


Mehe, har på meg noe under hettegenseren altså! ;DKokosbolleeee♥

Tehe, mandagskos på hytta!♥

Namm!♥Soooooola skinner! ;DSå begynner det å segne litt...Så pøøøøøøøser det ned.... :p

Himmelen kl ni-ti om kvelden, husker ikke helt når.. :pJah, vannet, full zoom, ca to-tre om natta ;DFrokost ute i soolaaaa!♥Leeeika!♥♥

Åååååh, je har kosa meg!! :D Og no e de faktisk over 30 varmegrader og sooool ute, så noe ska je ut å sole mej ;D
Heeei!

 

Joaltså, har lagt ut ønske på headerplease.com for en stund siden. Har selvsagt ikke fått inn noen enda, men kansje noen vil legge inn en header eller to til meg?? ;D Det står litt mer om hvordan jeg vil at headeren skal være innpå der ;D Det er bare å søke på "EmilieMimlie" ;D Går ann å søke på "mimlie" også,  men da kommer det opp en sånn gammel profil jeg hadde også.. :p

Er fast leser av blingi.blogg.no, så denne idèn har jeg derfra;

Den fineste headeren jeg får inn skall jeg bruke, lage eget innlegg om headeren, deg som har laget den, og bloggen din ;D Da håper jeg du vil hjelpeee ;D

For å komme til mitt "ønske" lettere så klikk ---> HER! <---

Hehe, lag deg bruker på > headerplease.com <  Har du bruker på headerplease fraa før av kansje, i så fall, hva heter du?!? 

 
Heei! Er desverre fortsatt i Hønefoss :( Og nå har jeg iPad å blogge på.... Og det er ikk miin, nåeh, jeg blogger uten bilder nååh :p Menmen.. men med en gang jeg kommer hjem og får min egen PC skal je blogge med bilder ;D Tehe, fikk låne farmor sitt kamera da jeg var på hytta hennes ;) Jah, et-to bilder av meg, og resten er fotograferings bilder cx Menmen, får håpe det er ok??;D Snakkeees!<3

Heey!

 

Jah, jeg drar på hytta imorgen(Ei anna hytte enn den jeg var på sist) Denne gangen skal jeg dra til farmor. Da skal Marius bli med, og jeg håper virkelig vi klarer å ikke krangle xD (Marius er broren min, og vi går nesten ikke en dag uten å krangle xD) Gleeeder meg til alt, bortsett fra været -_-


Dette var serr skuffende å se, håper været blir bedre de dagene jeg ikke kunne se på yr.no ;p
(Sorry for at bildet ble så lite, prøv å zoom inn ;))

Natta, fe ikke blogga på nonn daga sea je e på hytta :(

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012


KATEGORIER

· Blogg · Parfyme

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits